Gratis bezorging vanaf €30
100% originele producten
60 dagen om te retourneren
0
0
Gratis bezorging vanaf €30
100% originele producten
60 dagen om te retourneren

Paco Rabanne - Invictus Victory Eau de Parfum Extrême - 50 ml

Productomschrijving
Invictus Victory Eau de Parfum Extrême van Paco Rabanne Ervaar de intensiteit van de overwinning met Invictus Victory Eau de Parfum Extrême van Paco Rabanne. Deze krachtige, frisse oriëntaalse geur is ontworpen om je zintuigen te schokken en je grenzen te verleggen. Het is de perfecte match tussen uitgesproken frisheid en magnetische intensitei...

Invictus Victory Eau de Parfum Extrême van Paco Rabanne

Ervaar de intensiteit van de overwinning met Invictus Victory Eau de Parfum Extrême van Paco Rabanne. Deze krachtige, frisse oriëntaalse geur is ontworpen om je zintuigen te schokken en je grenzen te verleggen. Het is de perfecte match tussen uitgesproken frisheid en magnetische intensiteit.

Unieke geurcombinaties

Invictus Victory opent met een verrassend frisse boost van scherpe citroen vermengd met krachtige wierook. Dit wordt gevolgd door een uiterst sensuele opstoot van volle tonkaboon ondersteund door krachtige vanille. Deze unieke combinaties zorgen voor een langhoudend parfum dat sterk en verleidelijk is.

Iconische flacon

Voor het eerst is de iconische flacon van Paco Rabanne uitgevoerd in glanzend zwart, met een diepmat zwarte bovenkant voor een opvallend contrast. De imposante centrale gouden V zorgt voor een nieuwe en overstijgende intensiteit.

De overwinning binnen handbereik

Met Invictus Victory Eau de Parfum Extrême van Paco Rabanne is de overwinning altijd binnen handbereik. Ervaar de verslaving aan de overwinning en de bijbehorende parfum.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou: