Gratis bezorging vanaf €30
100% originele producten
60 dagen om te retourneren
0
0
Gratis bezorging vanaf €30
100% originele producten
60 dagen om te retourneren

Nuxe - Huile Prodigieuse Dry Oil Droogolie voor Huid en Haar - 50 ml

Nuxe Nuxe - Huile Prodigieuse Dry Oil Droogolie voor Huid en Haar - 50 ml
Productomschrijving
Huile Prodigieuse Dry Oil van Nuxe: Hydraterende Droogolie voor Huid en Haar Ontdek de kracht van natuurlijke ingrediënten met de Huile Prodigieuse Dry Oil van Nuxe. Deze hydraterende droogolie is speciaal ontworpen voor zowel het haar als de huid van het lichaam en gezicht. Met een indrukwekkende 98 procent natuurlijke ingrediënten, biedt deze ...

Huile Prodigieuse Dry Oil van Nuxe: Hydraterende Droogolie voor Huid en Haar

Ontdek de kracht van natuurlijke ingrediënten met de Huile Prodigieuse Dry Oil van Nuxe. Deze hydraterende droogolie is speciaal ontworpen voor zowel het haar als de huid van het lichaam en gezicht. Met een indrukwekkende 98 procent natuurlijke ingrediënten, biedt deze olie langdurige hydratatie en heeft het vermogen om striae te verminderen.

De olie heeft een antioxiderende werking en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Geniet van de verslavende, zonnige geur met sensuele noten die deze olie te bieden heeft.

Gebruik als Haarmasker

Deze veelzijdige olie kan ook als haarmasker worden gebruikt. Breng een tot twee keer per week voor het wassen aan op het haar en laat dit 10 minuten intrekken.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik de olie op het haar, het gezicht en het lichaam voor optimale resultaten.

Ingrediënten

De Huile Prodigieuse Dry Oil bevat onder andere COCO-CAPRYLATE/CAPRATE*, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL*, DICAPRYLYL ETHER*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, CORYLUS AVELLANA (HAZELNUT) SEED OIL*, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL*, PARFUM/FRAGRANCE, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL*, TOCOPHEROL*, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL*, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT*, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE*, ASCORBIC ACID*, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT*, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL [N2212/B]. * Origine naturelle

Gelieve er rekening mee te houden dat ingrediëntenlijsten kunnen veranderen of variëren. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest accurate lijst met ingrediënten.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou: