Gratis bezorging vanaf €30
100% originele producten
60 dagen om te retourneren
0
0
Gratis bezorging vanaf €30
100% originele producten
60 dagen om te retourneren

Elizabeth Arden - Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra-Plumping Serum 30 Pcs

Productomschrijving
Productomschrijving: Ontdek de kracht van Elizabeth Arden Hyaluronic Acid Ceramide Capsules, een innovatieve huidverzorgingsoplossing die je huid een jeugdige uitstraling geeft. Deze capsules zijn verrijkt met hyaluronzuur en ceramiden, twee essentiële ingrediënten die bekend staan om hun hydraterende en herstellende eigenschappen. Producteigens...

Productomschrijving:

Ontdek de kracht van Elizabeth Arden Hyaluronic Acid Ceramide Capsules, een innovatieve huidverzorgingsoplossing die je huid een jeugdige uitstraling geeft. Deze capsules zijn verrijkt met hyaluronzuur en ceramiden, twee essentiële ingrediënten die bekend staan om hun hydraterende en herstellende eigenschappen.

Producteigenschappen:

  • Merk: Elizabeth Arden
  • Inhoud: 30 Capsules
  • Soort: Hyaluronic Acid Ceramide

Deze Elizabeth Arden Hyaluronic Acid Ceramide Capsules zijn ontworpen om de huid intensief te hydrateren en te voeden, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen. De unieke formule helpt de huidbarrière te versterken en de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het resultaat is een gladdere, stevigere en stralendere huid.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou: