Gratis bezorging vanaf €30
100% originele producten
60 dagen om te retourneren
0
0
Gratis bezorging vanaf €30
100% originele producten
60 dagen om te retourneren

Elizabeth Arden - Eight Hour Cream The Original Gezichtscrème - 30 ml

Productomschrijving
Elizabeth Arden Eight Hour Cream: Hydratatie en Bescherming voor Alle Huidtypes Ontdek de kracht van Elizabeth Arden Eight Hour Cream, een intens hydraterende crème die uw huid tot wel 8 uur lang hydrateert en beschermt. Deze dermatologisch geteste crème is geschikt voor alle huidtypes en kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden gebrui...

Elizabeth Arden Eight Hour Cream: Hydratatie en Bescherming voor Alle Huidtypes

Ontdek de kracht van Elizabeth Arden Eight Hour Cream, een intens hydraterende crème die uw huid tot wel 8 uur lang hydrateert en beschermt. Deze dermatologisch geteste crème is geschikt voor alle huidtypes en kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden gebruikt.

Belangrijkste Kenmerken

  • Hydrateert en beschermt: Deze crème biedt tot 8 uur lang hydratatie en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.
  • Hoogwaardige ingrediënten: Geformuleerd met petrolatum, vitamine E en herstellende beta-hydroxy zuur, deze crème verzacht, geneest, egaliseert en beschermt de droge huid.
  • Voor alle huidtypes: Of u nu een droge, vette, gecombineerde of gevoelige huid heeft, deze crème is geschikt voor u.

Gebruiksaanwijzing

Breng de crème in de ochtend en/of in de avond aan op een schoon gezicht en hals. De crème kan ook worden gebruikt op de huid waar deze extra hydratatie nodig heeft.

Ingrediënten

Deze crème bevat Petrolatum 56.8%, Lanolin, Mineral Oil, Fragrance, Salicylic Acid, Propylparaben, Castor Oil, Corn Oil, Tocopherol, BHT, Iron Oxides. Gelieve er rekening mee te houden dat ingrediëntenlijsten kunnen veranderen of variëren. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest accurate lijst met ingrediënten.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou: